Distribucija

Skupina Žito d.o.o. nudi svojim poslovnim partnerjem  celostno poslovno rešitev prodaje in distribucije izdelkov široke potrošnje, kar zajema logistične storitve ter marketinško in prodajno upravljanje blagovnih znamk.

Kontakt

Šmartinska cesta 154
1000 Ljubljana
Slovenija

T: +386 (0)15876100
F: +386 (0)15403381
E: info@zito.si
W: www.b2b.zito.si

Skupina Žito d.o.o. je največji proizvajalec pekarskih izdelkov v Sloveniji, s svojimi znamkami pa tudi vodilni na trgu v kategorijah riža, čaja, začimb, bonbonov in drugih kategorij izdelkov.

Našim principalom (predstavnikom) in kupcem zagotavljamo vrhunsko kakovost storitev ter poskrbimo za optimalno sinergijo med izdelki, ki jih proizvajamo in zastopamo. Tako lahko skrbimo za rast in razvoj vaših blagovnih znamk, saj dosledno ohranjamo in povečujemo vašo dodano vrednost s sinergijami vseh podpornih in vodstvenih funkcij, s fokusom in široko pokritostjo tržišča, strokovnostjo, znanjem in več kot 60-letnimi izkušnjami.

Oskrbujemo največje kupce na slovenskem tržišču, od najbolj pomembnih trgovskih verig do velikih mednarodnih in domačih kupcev, veletrgovcev, lekarn, drogerij, neodvisnih malih trgovcev, B2B podjetij do specializiranih prodajno-servisnih kanalov. Skupina Žito d.o.o. danes dobršen del svojih izdelkov preko svojih poslovnih partnerjev ponuja v več kot 20 državah sveta, od Islandije in Kanade do Japonske.

Na 13.000 m2 lastnih površin proizvajamo skoraj 4.000 različnih izdelkov široke potrošnje  pod lastnimi in trgovskimi blagovnimi znamkami, ki jih dnevno distribuiramo z več kot 130 lastnimi dostavnimi vozili. Na razpolago imamo 20.000 paletnih mest, zaposlujemo okrog 1.100 ljudi z letnim prometom več kot 100 mio €, mesečno dostavljamo izdelke na več kot 3.500 vrat in svoje izdelke ponujamo več kot 500 mio ljudem širom sveta.