Informacije za podjetja

Iščete darila, s katerimi bi razveselili poslovne partnerje, navdušili naročnike ali spodbudili zaposlene? V Skupini Žito vam pomagamo pri izbiri in pripravi poslovnih daril za različne priložnosti.

DARILNE ČOKOLADE PRIVATE LABEL 2015/16

Kontakt

Šmartinska cesta 154
1000 Ljubljana
Slovenija

T: +386 (0)15876100
F: +386 (0)15403381
E: info@zito.si
W: www.b2b.zito.si

Naša ponudba za podjetja je namenjena vsem, ki za svoje poslovne partnerje, naročnike ali zaposlene iščejo izvirna, uporabna in okusna darila.

V njej boste našli izdelke uveljavljenih blagovnih znamk Gorenjka, Šumi in 1001 CVET v darilnih pakiranjih za praznične priložnosti. V sklopu storitev za podjetja vam ponujamo prilagoditev embalaže z logotipom, voščilom, promocijskim sloganom ali drugim izbranim sporočilom, za posebne priložnosti pa lahko pri nas naročite tudi čokolade Gorenjka z graviranim osebnim sporočilom.

Blagovne znamke Žito ponujajo široko paleto izdelkov z dolgoletno tradicijo. O njihovi kakovosti in priljubljenosti pričajo tudi podjetja, ki nam zaupajo pri izbiri poslovnih in promocijskih daril: Krka d.d., Petrol d.d., Telekom d.d., Telemach d.o.o., Mercator d.d., Studio Moderna d.o.o., Mladinska knjiga d.d., NLB d.d., Zavarovalnica Triglav d.d., SKB banka d.d. in mnogi drugi.

Zaupajte nam svoje želje in potrebe in pripravili vam bomo ponudbo po vaši meri.