Izvoz

Žito d.o.o. svoje izdelke prodaja v več kot 20 držav izven Slovenije. Najpomembnejši področji izvoza sta JVE /države bivše jugoslavije/ in trg Evropske unije, zagotovo pa so pomembni tudi kupci, ki  jih imamo na vzhodu in v prekomorskih državah.

CATALOGUE – BREADS AND BAKERY PRODUCTS

CATALOGUE – PRE-BAKED BREADS AND BAKERY PRODUCTS

CATALOGUE – DRY BAKERY PRODUCTS (GRISSINI, RUSKS)

CATALOGUE – ORGANIC FOOD

CATALOGUE – CHOCOLATES AND SPONGE CAKES

CATALOGUE – SWEETS

Kontakt

g. Matjaž Dremelj
Šmartinska cesta 154
1000 Ljubljana
Slovenija

T: +386 (0)15876159
F: +386 (0)15403381
E: export@zito.si
W: www.b2b.zito.si

Pomembne blagovne skupine izdelkov, ki jih tržimo so bomboni, čokolada, prepečenec, na področju držav bivše Jugoslavije pa poleg naštetih še riž in mlevski izdelki. Vse pomembnejša postaja blagovna skupina kruha in pekovskih izdelkov s programom dopeke – predpečeni zamrznjeni izdelki. Na izvoznih trgih delujemo na različne načine in sicer preko distributerjev in agentov ter direktno do kupcev.

Ves čas iščemo nove priložnosti in kontakte na področjih in v državah, v katerih še nismo prisotni. Povezujemo se tudi s partnerji na področju B2B sodelovanja, saj nam proste kapacitete, ki jih imamo, to omogočajo. Za številne poslovne partnerje proizvajamo izdelke pod trgovskimi blagovnimi znamkami. Naša vodila so kakovost, zanesljivost ter na zaupanju utemeljeni partnerski odnosi.